Hír

img

Musical és Miskolc Gálán zeneiskolánk növendéke

Beszámoló

2018-09-29 18:00:31

Szeptember 29-én került megrendezésre a 6. Musical és Miskolc Gála a Művészetek Házában

A Gála a hagyományokhoz híven idén is teret biztosított a fiatal tehetségek kibontakozásához a már befutott művészek mellett. 

A Nyékládházi Tagintézmény növendéke, a Nyékládházi Gyermekkórus szólistája, Kerekes Dorina Petra ismét hatalmas sikerrel szerepelt: nagyobb és kisebb csoportban, egyénileg és duettben-utóbbi volt az első felvonás fináléja- láthatta-hallhatta őt a népes közönség. Dorina tehetségét Berecki Zita tanárnő fedezte fel, és indította el ezen az úton. Tavaly a június elején megtartott válogatón nyújtott teljesítménye alapján találták méltónak a szervezők a Gálán való szereplésre, idén pedig, mivel megnyerte a Hangok Varázsa Tehetségkutató Versenyt musical kategóriában, a saját korosztályában, ezáltal került be a Gála szereplőinek sorába.A képek forrása a Minap.hu képgaléria

Még több beszámoló

img

Nyékládházi Gyermekkórus szólistája Görömbölyön

Beszámoló

2018-09-29 18:00:31

A Reményi Ede Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Nyékládházi Tagintézményének növendéke: Kerekes Dorina Petra nagy sikerrel szerepelt 2018. október 20-án a Görömbölyi Ősz című rendezvényen.

Bővebben
img

"Ősz ízei" a Nyékládházi Gyermekkórussal

Beszámoló

2018-09-29 18:00:31

Idén a káposzta, a káposztás finomságok köré szerveződött a Ládházi Szabadidőparkban szeptember 15-én megtartott hagyományos Ősz ízei rendezvény.

Bővebben

Galéria

Nincs album